Musicalcompagnie Mithe brengt Company in 2011

Musicalcompagnie Mithe heeft een sterk musicalseizoen achter de rug met prachtige producties van 'I Love You, You're Perfect' en 'Rent'. Voor die laatste productie wist het gezelschap zelfs de Leuvense Euripidesprijs 2010 te winnen én waren ze genomineerd voor de Vlaamse Musicalprijs voor Beste Amateurmusical. Ondertussen zijn ze weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen waarin ze starten met een productie van de Sondheim-musical 'Company'. 'Company' is de titel van de musical die Stephen Sondheim en George Furth in 1969 schreven. Het is ook de titel van het openingslied waarin vijf echtparen, vrienden van Bobby de hoofdpersoon, een soort van ode aan hun vriendschap brengen: Bobby, de trouwe vriend die altijd voor hen klaarstaat en met al deze bevriende paren afzonderlijk als het ware een Heilige Drie-éénheid vormt. Deze vrienden zijn echter allemaal getrouwd of getrouwd geweest en Bobby niet! En daarover gaat deze musical.

Tags:

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Musicalcompagnie Mithe vzw

Adres lessen/repetities/workshops/kampen: Comeniusgebouw (tweede verdieping) - Tiensevest 60 - 3000 Leuven

Maatschappelijke zetel: Eénmeilaan 7 - 3010 Kessel-lo

Ondernemingsnummer: 816.872.830

Rekeningnummer Mithe: BE27 7390 1025 0473

Rekeningnummer Musical-s-cool: BE49 7390 1025 9971
info@mithe.be

Privacy Disclaimer