top of page
musical

WAAR MITHE

VOOR STAAT

MITHE, een woord dat symbool staat voor ‘Muziek In THEater’. En dat is precies wat we graag met ons publiek willen delen. Bij ons kan je terecht voor kleinschalige musicalproducties, uitgevoerd door zeer talentvolle liefhebbers. Alhoewel, af  en toe durven we het al eens grootser aanpakken, zoals in 2020. In ons jubileumjaar brachten we Shrek, de musical in de stadsschouwburg.

 

We brengen musicalvoorstellingen aan een betaalbare inkomprijs om iedereen de kans te geven er van te komen genieten. We spelen de voorstellingen in kleinere zalen, om een direct contact te houden met ons publiek. Een veelgehoorde reactie na afloop van een voorstelling van Mithe is dan ook: ‘Ik hou eigenlijk niet zo van musical, maar als het op deze manier gebracht wordt, is het een fantastische ervaring’. Voorstellingen maken is dus onze ‘core business’.

 

Maar daarnaast denken we ook aan de toekomst. Mithe organiseert ‘jaarreeksen’ voor kinderen, jongeren en volwassenen. Hier kan iedereen naar hartelust proeven en leren van wat er allemaal bij een musical komt kijken. Er wordt gewerkt aan zangtechniek, acteren en dans. Aan het einde van het reeks toont elke groep zijn mini-musical aan familie en vrienden tijdens ons Mithe musicalfestival in mei.

Tijdens de verschillende vakantieperiodes worden er ook musicalkampen georganiseerd voor kleuters en kids. Even proeven van podiuminitiatie of musical? Dat kan perfect tijdens deze weken! Wie weet word jij ooit onze grote en nieuwe musicalster!

 

Ben je gebeten door de musicalmicrobe en zou je zelf graag eens op het podium staan? Dan kan je je elk schooljaar inschrijven op de wachtlijsten voor één van onze jaarreeksen.

Wil je graag intensiever meewerken en meespelen in een musicalproductie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, en wie weet zien we je wel op één van de castingdagen in april, mei of juni.

Op de hoogte blijven van al onze kampen of andere activiteiten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Mithe verder volgen? De nieuwsbrief helpt!

 

Wil je graag de handen uit de mouwen steken en Mithe ondersteunen in een praktische, technische en logistieke omkadering, dat kan ook! Laat het ons weten en we nemen snel contact met je op.

 

Wij hopen alvast dat we het musicalvuur in jullie hebben kunnen aanwakkeren! Graag tot op één van onze voorstellingen of jaarreeksen.

Het Mithe-team

bottom of page