top of page

ZANG

Van 7 - 16 jaar (vanaf het eerste leerjaar)

Wil je graag (beter) leren zingen, je ademhaling onder controle krijgen? Die hoge noten makkelijker halen? Een song mooi leren interpreteren? Dan ben je gebaat met onze zanglessen. In kleine groepjes van maximum drie leerlingen per uur die ingedeeld zijn naar leeftijdscategorie ga je wekelijks aan de slag met alle technieken die er in de popmuziek en musical vereist zijn. Dit doe je door zelfgekozen nummers en nummers die de docent aanreikt. 
Je werkt ook steeds één op één met onze professionele zangdocent. Hierdoor kan je heel snel vooruitgang boeken! 
Je wordt ingedeeld naargelang beginniveau, leeftijd en beschikbaarheid van de plaatsen. Je behandelt elke les een aantal zangtechnische aspecten, meestal samen aan de hand van een aantal oefeningen. Daarna werkt ieder een kwartier aan zijn of haar gekozen song. Je zingt zelf en je leert door naar elkaar te luisteren. 

LESSEN SCHOOLJAAR 2023-2024 STARTEN O
P IN DE WEEK VAN 18 SEPTEMBER

Mithe werkt niet met examens of opgelegd repertoire, maar speelt wel in op jouw noden zodat je zo vlug mogelijk vooruitgang kan boeken. Twee keer per jaar organiseren we een 'café chantant'. Hier kan iedereen die dat wil zijn songs brengen voor vrienden en familie.
Ben je 16+ en eerder op zoek naar privé zangles, een heel uur voor jezelf? Dan verwijzen we je graag door naar www.vocalcoachingleuven.com

Kid%20singing%20song%20with%20microphone
ZANGLESSEN in groep 

7 - 16 jaar

Zaterdag voor- en namiddag: max. 3 dln./uur

Per semester/3 DEELNEMERS ingeschreven*:

1e semester (sept.-dec.)

€310 (incl. BTW, Mithemapje en Mithezakje)

2e semester (jan-mei)

€430 (incl. BTW, Mithemapje en Mithezakje

Per schooljaar/3 DEELNEMERS ingeschreven*:

(september-mei)

€670 (incl. BTW, Mithemapje en Mithezakje) - 10% korting

excl. €7 verzekering via Opendoek

(prijzen en lesuren schooljaar 2023-2024, onder voorbehoud)

*Indien er slechts 2  deelnemers in een uur ingepland kunnen worden, worden de tarieven herbekeken. Voor privéles kan geboekt worden via Vocal Coaching Leuven 

bottom of page