top of page

SONG CHALLENGE WEEK 2

Pop/Rock Musical Songs


Wat een leuke eerste inzendingen waren dat voor onze Disney Challenge! Je kan een paar van de resultaten horen via onze IGTV en onze story highlights.

Tijd voor een nieuwe opdracht dus van onze twee-wekelijkse Song Challenge. Doe mee, en wie weet verover jij wel een plekje rechtstreeks naar de live audities van Mithe.


Vergeten hoe je moet deelnemen? Ik overloop het hieronder nog even:


STAP 1: Kies een Pop/Rock Musical song. Best eentje die bij jou past. Snuister eens in door de songs van 'Rent', 'Hedwig & the Angry Inch', 'We Will Rock You', 'Hair', '9 to 5', American Idiot', 'Carrie',... Of verras ons met een totaal onbekende titel!


STAP 2: Zoek de originele versie op via bv. youtube. Zoek daarnaast ook ineens een goeie instrumentale versie of vraag een bevriende muzikant om een bv. een pianoversie op te nemen.


STAP 3: Kies in welke taal je de song wil doen. Zoek de songtekst en eventueel de partituur op.


STAP 4: Neem een paar oefensessies de tijd om de song in te studeren. Verdeel hem in stukjes en leer bv. elke dag een kort deeltje vooraleer je hem helemaal gaan brengen.


STAP 5: De song technisch onder de knie? Oefen dan op interpretatie. Wat zegt de tekst, wat wil jij ermee vertellen. Hoe sta je in de ruimte? Wat doe je met je lichaamstaal?STAP 2: Maak een filmpje waarin jij hem zingt over een instrumentale versie.


STAP 7: Inzenden maar via via deze link of posten op je instastory met @musicalcompgniemithe erbij vermeld.


Doe dit voor 2 april 2021 en wie weet krijg je wel een beetje feedback van één van onze docenten of coaches!


Veel plezier met de opdracht!!Comments


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page