top of page

Musicalcompagnie Mithe v.z.w brengt I Love You, You’re perfect, Now Change naar Leuven

Van 5 t/m 13 maart is in Leuven, Belgie, een amateurproductie te zien van de musical I Love you, you’re perfect, now change”. In mei 2010 brengt Mithe Rent naar Leuven (hierover binnenkort meer). De musical is te zien in het gezellige Reynaerttheater, Redingenstraat 4, Leuven. Een musical over liefde in al haar facetten. Bekijk op een grappige manier de hoogte- en dieptepunten van daten en romantiek. Ontdek samen met de cast het plezier van een eerste date, huwelijk, minnaars, baby’s, echtgenoten, echtgenotes,… en schoonouders. De cast vertolkt samen zestig rollen in hoop herkenbare situaties over de vurige jacht op liefde en de aanhoudende drang naar een relatie. Dit bij een enorme belangengroep zoekende vrijgezellen. De show neemt al de geheime gedachten onder de loep die we allemaal wel eens hebben, maar niet durven toegeven. Regie: Kristel Lamerichs & Erik Luyten Deze Off-Broadway musical uit 1996, geschreven door Joe DiPietro (verhaal en liedteksten) en Jimmy Roberts. De musical is in New York meer dan 5000 x opgevoerd en is in Nederland in 2004 te zien geweest in het Werktheater met de volgende vier spelers: Henk Dijkstra (tevens producent), Marc-Peter van der Maas (tevens vertaling), Marieke van der Sluis en Marike Folles. Meer informatie en online reserveren van tickets: http://www.mithe.be/site/ Kristel Lamerichs is een Vlaamse musicalactrice, zangeres en muzikante. Als musicalactrice heeft ze deelgenomen aan het ensemble van de Vlaamse producties van Dracula en Belle en het Beest. In beide producties was ze understudy voor één of meer rollen. Als muzikante speelde ze mee in diverse musicalorkesten van professionele producties en als zangeres zong ze lead- en backing vocals bij diverse Vlaamse (pop)zangers. Check haar website http://www.kristellamerichs.be voor meer info.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page