RODE HOND FESTIVAL

4,5,6 & 7 november 2021

Ook dit jaar werkt Mithe weer samen met het Rode Hond Festival. We organiseren een aantal leuke musical activiteiten voor bubbels van volwassenen met kinderen. 

Ben je een een grote puzzelfan? Dan kan je zeker je gading vinden in één van onze twee musical-escape rooms. Zingen en dansen kan uiteraard ook in één van onze workshops.

RH2020_HOND_sticker_transparent.gif
MUSICAL ESCAPE ROOM _ Wie speelt er piano_.png

WIE SPEELT ER PIANO?

UITVERKOCHT!

Escape Room voor gezinnen of groepen met kinderen.

Joepie! Vandaag gaan jij en je gezin op bezoek naar de Stadsschouwburg van Leuven. Jullie zijn er erg vroeg. Er is nog niemand. Denk je…

Plots hoor je ergens in het gebouw iemand pianospelen. Telkens wanneer er niemand in de Stadsschouwburg is, speelt er iemand piano. Wie zou het zijn?

Het wordt hoog tijd dat we deze pianovirtuoos ontmaskeren!

Kan jij helpen? Los, samen met je gezin de makkelijke en iets moeilijkere vragen en opdrachten op en kom eindelijk te weten wie die man of vrouw met soepele vingers is.

Voor 2-6 personen

Donderdag - zondag, doorlopend

MUSICAL ESCAPE ROOM _ Het mysterie van de kleedkamer.png

HET MYSTERIE VAN DE KLEEDKAMER

UITVERKOCHT!

Escape Room voor gezinnen of groepen met kinderen.

Gil Etman krijgt als acteur geen enkele musicalrol meer te pakken. Hij is te oud, hij is te jong. Hij zingt te hoog, hij zingt te laag… Het is altijd wat. En dat maakt hem bijzonder boos. Zo boos zelfs, dat hij er eigenhandig voor wil zorgen dat er nooit meer musicals worden getoond! Hij verzamelt alle boeven, bendes en deugnieten uit verschillende musicals en samen brouwen ze een gevaarlijk gif: het zal het hele publiek uitroeien.

Jij zal, samen met je gezin een tegengif moeten vinden. En snel! Jullie wapen? Een dosis musicalkennis, een snuifje vragen en een eetlepel opdrachten, op verschillende niveaus.

 

2-6 personen

Donderdag - zondag, doorlopend

Workshop _ MARY POPPINS.png

MARY POPPINS

Workshop ouder-kind

Duik mee in het wondere avontuur van Mary Poppins, het kindermeisje met een betoverde tas vol spullen, lepels siroop in alle smaken van de regenboog en een pratende paraplu waarmee ze kan vliegen.

Tijdens deze workshop ontdek je de wereld van musical en zing, dans en speel je mee. Ook de volwassen begeleider mag meedoen. Dat is pas écht Supercalifragilisticexpialidasties!

6-9 jaar + volwassene
Zaterdag 6 november 2021, 14:00 - 15:00 (VOLZET)

Zaterdag 6 november 2021, 16:00 - 17:00

UitPAS
kansentarief

Heb jij recht op het kansentarief van de UitPAS? Vul dan onderstaand formulier in, wij bezorgen je een code om je tickets te bestellen. 

Hoe weet je of je recht hebt op dit tarief? dat kan je hier terugvinden. 

logo UiTPAS (1).jpg
UitPAS Kansentarief

Dank je wel, wij nemen contact met jou op.