RODE HOND FESTIVAL

3,4,5 en 6 november 2022

Ook dit jaar werkt Mithe weer samen met het Rode Hond Festival. We organiseren een aantal leuke musical activiteiten voor families met kinderen. 

Ben je een een grote puzzelfan? Dan kan je zeker je gading vinden in één van onze twee musical-escape rooms. Zingen en dansen kan uiteraard ook in één van onze workshops.

Sticker RH.gif
MUSICAL ESCAPE ROOM _ Wie speelt er piano_.png

WIE SPEELT ER PIANO?

Escape Room voor gezinnen of groepen met kinderen.

Joepie! Vandaag gaan jij en je gezin op bezoek naar de Stadsschouwburg van Leuven. Jullie zijn er erg vroeg. Er is nog niemand. Denk je…

Plots hoor je ergens in het gebouw iemand pianospelen. Telkens wanneer er niemand in de Stadsschouwburg is, speelt er iemand piano. Wie zou het zijn?

Het wordt hoog tijd dat we deze pianovirtuoos ontmaskeren!

Kan jij helpen? Los, samen met je gezin de makkelijke en iets moeilijkere vragen en opdrachten op en kom eindelijk te weten wie die man of vrouw met soepele vingers is.

Voor 2-6 personen (idealiter met 4-6 personen)

vanaf 7 jaar

Donderdag - zondag, doorlopend

Deze Escape room wordt hernomen wegens groot succes? Deed jij hem vorig jaar al en heb je de smaak te pakken? Reserveer dan als de bliksem je plek voor onze nieuwe room 'Sjakie & de chocoladefabriek'

MUSICAL ESCAPE ROOM _ Sjakie & de Chocoladefabriek _ Zonder Titel.png

Sjakie & de chocoladefabriek

Escape Room voor gezinnen of groepen met kinderen.

Treed binnen in de wondere wereld van Willy Wonka: in zijn fabriek waar alle snoepgoed gemaakt wordt dat je je maar kan indenken. In de verte horen we de Oempa Loempa's aankomen met hun gekke hoge stemmetjes… tot plots.. oh jee, hoor je daar een deur in het slot vallen? Help, we zitten opgesloten in dit snoepparadijs! Help jij Sjakie te ontsnappen zodat hij terug naar zijn mama, papa en grootouders kan?

 

2-6 personen (idealiter met 4-6 personen) 

vanaf 8 jaar

Donderdag - zondag, doorlopend

Workshop _ Grease _ Zonder Titel.png

WORKSHOP | GREASE

Workshop ouder-kind

Greased Lightning! Deze leuze zal zeker en vast in je hoofd blijven rondspoken na een wervelende workshop waar je samen met je mama, papa, tante, nonkel of grootouders de benen losgooit en luidkeels mee zingt met de hits uit deze musicalklassieker. Kruip in de huid van Sandy, Danny, Rizzo of Kenicky en leef je uit met deze hits voor jong en oud!

7-12 jaar + volwassene
Zaterdag 5 november 2022, 13:00 -14:00

Zaterdag 5 november 2022, 14:30 -15:30

UitPAS
kansentarief

Heb jij recht op het kansentarief van de UitPAS? Vul dan onderstaand formulier in, wij bezorgen je een code om je tickets te bestellen. 

Hoe weet je of je recht hebt op dit tarief? dat kan je hier terugvinden. 

logo UiTPAS (1).jpg
UitPAS Kansentarief

Dank je wel, wij nemen contact met jou op.