top of page
IMG_6737.JPG

MITHE NEXT LEVEL CLASS

Bij Mithe kan iedereen starten met musical. Maar in onze lessen en repetities zien we toch dat het zingen en acteren sommige leerlingen beter afgaat dan anderen. 

Uiteraard willen we ervoor zorgen dat iedereen kan blijven genieten van de lessen musical, maar willen we ook de 'uitschieters' extra prikkelen

 

Ben jij een van die leerlingen die hierover werd aangesproken? Heb je het gevoel dat je meer kunt bereiken en je talent verder kunt ontwikkelen? Dan hebben wij dé perfecte workshops voor jou!

Wij nodigen de crème de la crème van de klas uit om deel te nemen aan onze verdiepende workshops.

Wat kun je verwachten tijdens deze workshops? Ervaren docenten uit het vak zullen je begeleiden, inspireren en je de nodige technieken bijbrengen om je musicalskills naar een hoger niveau te tillen. 

We werken in kleine groepen van maximum 10 deelnemers. Zo kunnen we de kwaliteit blijven bewaken. Samen groeien in een veilige omgeving, met genoeg ruimte voor individuele vragen.

Zin in? Klik dan vlug op onderstaande link om te kijken wat we voor jou in petto hebben. Best niet te lang aarzelen, want de plaatsen zijn beperkt.

bottom of page