top of page

Leuvens gezelschap genomineerd voor Vlaamse Musicalprijs

LEUVEN - Musicalcompagnie Mithe maakt met haar stuk I Love You, You’re Perfect, Now Change kans op de eerste musicalprijs voor amateurgezelschappen. De Vlaamse Musicalprijzen, die al 7 jaar in het professionele musicallandschap worden uitgereikt, kennen dit jaar voor het eerst ook een prijs toe voor de Beste Amateurproductie. Er zijn drie genomineerden, waarvan een uit Leuven: Musicalcompagnie Mithe uit Leuven met I Love You, You're Perfect , Now Change. De andere genomineerden zijn Tros uit Overijse met Fame en het Sint-Niklase Bohemian Productions met Rent. Musicalcompagnie Mithe was bijzonder enthousiast over hun nominatie. ‘We vinden het op zich al geweldig dat die prijs in het leven wordt geroepen. Dat we zelf genomineerd zijn, maakt het alleen maar extra bijzonder’, zeggen Kristel Lamerichs en Erik Luyten van Mithe. Het theatergezelschap beseft dat het met zijn producties ook een positieve invloed heeft op de appreciatie van musical in Vlaanderen. ‘Amateurproducties zijn laagdrempelig en toeschouwers ontdekken bij ons dat musical ook anders kan zijn.’ De winnaars van de Vlaamse Musicalprijzen 2010 worden bekendgemaakt op dinsdag 28 september tijdens een groot gala in het Brusselse entertainmentcomplex Viage. Wie het Leuvens gezelschap er wil komen aanmoedigen, kan alle info terugvinden op www.vlaamsemusicalprijzen.be.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page