top of page

Mithe trapt seizoen af met gruwelijke plant

LEUVEN - De Leuvense musicalcompanie Mithe brengt begin februari Little Shop of Horrors, hun eerste productie van dit seizoen. Ze gaan hiervoor in zee met regisseur Steven Devillé van de Reynaertghesellen. In Little Shop of Horrors, een stuk van Alan Menken en Howard Ashman, leer je Seymour kennen, die in zijn kleine bloemenwinkel experimenteert met nieuwe planten. Zijn collega Audrey kan hem overhalen zijn laatste creatie op de markt te brengen. Die heeft erg veel succes. Maar de plant heeft een kwalijke eigenschap: hij leeft van mensenbloed... Regisseur Steven Devillé vatte de absurde verhaallijn fris en origineel op. Het werd een muzikale voorstelling voor een ruim publiek. De jonge vereniging Mithe heeft met haar vorige producties al veel succes geoogst. Company kaapte bijvoorbeeld de Vlaamse Musicalprijs weg.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page