top of page

The Full Monty sluit seizoen Mithe af

Het was een bijzonder geslaagd seizoen voor Mithe. De Leuvense musicalcompagnie speelde het afgelopen jaar al voor uitverkochte zalen met Spring Awakening en Acht Vrouwen en met The Full Monty wisten ze een mooi einde aan dit successeizoen te breien.

De eerlijkheid gebiedt ons om te zeggen dat we toch altijd met de nodige verwachtingen naar een voorstelling van Mithe gaan. Het amateurgezelschap heeft de afgelopen jaren immers een aardige reputatie opgebouwd in Vlaanderen. Het is mede door die reputatie dat alle voorstellingen van The Full Monty volledig uitverkocht waren.

Terecht, zo blijkt na afloop van de allerlaatste voorstelling die we konden bijwonen. Hun laatste productie van het seizoen was opnieuw ijzersterk: ontwapenend, eerlijk en bovenal ontzettend hilarisch. Dit was weer een schoolvoorbeeld van hoe je met weinig middelen een zeer memorabele musicalavond kunt creëren.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page