top of page

Mithe vzw brengt de Vlaamse versie van Legally Blonde, De musical

(Leven In Leuven, Musical Vibes)

Op 5 december 2014 gaat de eerste productie van dit seizoen van Musicalcompagnie Mithe in première met LEGALLY BLONDE naar de gelijknamige film, met tekst en muziek van Laurence O’Keefe en Nell Benjamin.

Musicalcompagnie Mithe is een jonge musicalcompagnie met grote ambitie. De groep ontsproot als Musicalafdeling uit de befaamde Leuvense dansschool van Aike Raes.

Haar werking groeide en evolueerde gestaag en sinds 2009 staat Mithe als vzw op eigen benen. De eerste 4 ‘zelfstandige’ seizoenen verliepen meteen erg succesvol!

Voor meerdere producties sleepte Mithe telkens enkele belangrijke nominaties en erkenningen in de wacht. Hoogtepunten waren het binnenhalen van de Euripidesprijs met de productie ‘Rent’ (die in mei 2015 hernomen zal worden) en de Vlaamse Musicalprijs in 2011 met de productie ‘Company’ (categorie: ‘Beste Amateurmusical’ in heel Vlaanderen)!

Naast twee amateurproducties zal dit seizoen onder de naam proMITHEus een eerste professionele musicalproductie in Leuven en Antwerpen gebracht worden met o.a. Pieter Verelst, de nieuwe aanwinst uit de ‘Familie’.

Mithe organiseert ook het hele jaar door workshops voor kinderen en jongeren rond zang, dans en acteren.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page