top of page

Mithe verkoopt razendsnel uit

LEUVEN - De Leuvense Musicalcompangie Mithe beleeft hoogdagen. Nadat ze vorig jaar de Vlaamse Musicalprijs in de categorie Beste Amateurmusical wonnen, verkocht hun eerstvolgende productie in een mum van tijd uit.

Voor het eerst worden er dit seizoen drie producties geprogrameerd. Ook haalden ze er een externe professionele acteurscoach bij. Bovendien zullen ze deze keer niet alleen te zien zijn in Leuven, maar ook in het Fakkeltheater in Antwerpen. Een goede keuze, zo lijkt het, want alle voorstellingen in Leuven van hun jongste Spring Awakening, die vanaf vandaag worden opgevoerd, zijn uitverkocht. Ook in Antwerpen gaan de tickets vlot de deur uit. Er groeien nu plannen om nadien met deze productie in Vlaanderen te toeren. Mithe werkt op dit moment verder aan hun volgende productie van het seizoen, namelijk Acht Vrouwen naar het gelijknamige theaterstuk van Thomas Robert met muziek van Stephen Sondheim. Dat brengen ze in februari op de planken. Het seizoen wordt in mei 2013 afgesloten met de kaskraker The Full Monty.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page