top of page

Legally Blonde voor overvolle Leuvense zalen

Wie klikt naar de ticketpagina van ‘Legally Blonde’ op de website van het Leuvense musicalgezelschap Mithe ziet het meteen: uitverkocht! Nog voor de eerste voorstelling was het al een hopeloze zoektocht naar een plaatsje in Reynaerttheater Malpertuus voor de hitmusical gebaseerd op de gelijknamige film. Gelukkig wist mscl.be nog een plaatsje te bemachtigen voor de première vrijdagavond. Onze Spotify-account draait ondertussen nog steeds overuren met het afspelen van het Broadway castalbum…

Maar waar komt dat succes vandaan? Ligt het aan de toptitel die MusicalcompagnieMithe wist te strikken of aan het feit dat het Leuvense gezelschap op vijf jaar tijd een stevige reputatie binnen het amateurcircuit wist te bemachtigen? Waarschijnlijk een combinatie van beiden. ‘Legally Blonde’ is niet alleen een voorstelling vol hits, maar met momenten wist het gezelschap de grens tussen amateurs en professionals heel dun te maken.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page