top of page

Mithe vzw brengt musical RENT

Musicalcompagnie Mithe is een jonge musicalcompagnie met grote ambitie. De groep ontsproot als Musicalafdeling uit de befaamde Leuvense dansschool van Aike Raes. Haar werking groeide en evolueerde gestaag en sinds 2009 staat Mithe als vzw op eigen benen. De eerste 5 ‘zelfstandige’ seizoenen verliepen meteen erg succesvol! Voor meerdere producties sleepte Mithe telkens enkele belangrijke nominaties en erkenningen in de wacht. Hoogtepunten waren het binnenhalen van de Euripidesprijs met de productie ‘RENT’ in 2010 en de Vlaamse Musicalprijs in 2011 met de productie ‘Company’ (categorie: ‘Beste Amateurmusical’ in heel Vlaanderen)! Andere succesvolle en genomineerde producties van de laatste jaren waren ‘Spring Awakening’, de Vlaamse premières van ‘The Full Monty’, ‘The Thing About Men’ en recent nog ‘Legally Blonde’. Mithe organiseert ook het hele jaar door workshops voor jongeren en volwassenen rond zang, dans en acteren. Uit musicalcompagnie Mithe is dit jaar ook de professionele organisatie proMITHEus ontstaan die in het voorjaar 2015 hun eerste succesvolle productie ‘Thrill Me’ op de planken bracht in Leuven, Antwerpen en Gent.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page