top of page

ACHTER DE SCHERMEN

What happened in 'de kleedkamer' stays in 'de kleedkamer'. Mensen die het ooit hebben meegemaakt zullen dit volmondig beamen: een productie achter de schermen meemaken is minstens even leuk als op de scene. Wat er daar allemaal gebeurt is een voorstelling op zich! 

Wil je dit graag eens van dichtbij meemaken, maar toch liever niet in de schijnwerpers staan? Dan is een functie achter de schermen zeker iets voor jou. En je krijgt er nog eens een hechte vriendengroep bovenop!

Minstens 70% van wat een publiek te zien krijgt gebeurt eigenlijk achter de schermen. Denk maar aan licht- en geluidstechniek, ticketsverkoop, kap- en grime, kostuums, vervoer van materiaal, drankverkoop, rekwisieten en kostuums verzamelen, perscontacten aanschrijven, sponsors zoeken, ... Je kan het zo gek niet bedenken of het is wel ergens een schakel in het proces van 'script' naar 'podium'. Dit gaat van hele kleine engagementen tot taken waar je je helemaal in kan vastbijten en je organisatorische, creatieve of andere talenten in kwijt kan. 

Wil je graag eens een productie langs deze zijde meemaken, vul dan als de bliksem dit formulier in!

bottom of page