top of page

ZOMERSTAGE
2023

WANNEER? 28, 29 en 30 augustus 2023 van 10:00 tot 17:00
WAAR? @Musicalcompagnie Mithe, Tiensevest 60, Leuven
VOOR WIE? 12-16 jaar, 16+ & volwassenen.


Max. 16 deelnemers per groep

IMG_7511.jpg
Idalie_edited.jpg

IDALIE SAMAD

Songinterpretatie, Spel,

Managing Stage Fright

Kristel_edited.jpg

KRISTEL LAMERICHS

Zangtechniek, Songinterpretatie

Image by Matt Walsh

T.B.A.

Impro, bij voldoende deelnemers

DOCENTEN

INHOUD

Wil jij je passie voor musical naar een hoger niveau tillen? Dan is deze musicalstage iets voor jou!

Onder leiding van ervaren docenten Idalie Samad en Kristel Lamerichs garanderen we een intensieve en creatieve driedaagse. 

Tijdens deze stage volg je workshops aan die je zullen helpen om je vaardigheden op het gebied van musical naar een hoger niveau te tillen. Van songinterpretatie en zangtechniek tot staging van songs en wie weet ook wel improvisatietheater*, deze driedaagse gaat over inhoud, verdieping, technisch en artistiek verbeteren op vlak van drama en zang. Daarnaast leren we je relaxatietechnieken en geven we je waardevolle auditietraining, zodat je vol zelfvertrouwen het podium kunt betreden.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een speciale gastdocent voor improvisatietheater. Leer hoe je op het moment kunt reageren, spontaan kunt zijn en je creativiteit kunt laten stromen. Dit zal niet alleen je improvisatievaardigheden verbeteren, maar ook je algemene podiumprésence versterken.

Maar onze musicalstage biedt meer dan alleen lessen en workshops. Het is ook een plek waar je nieuwe vriendschappen kunt sluiten met gelijkgestemde zielen.

Deze musicalstage wordt afgesloten met een spetterend toonmoment, waarin je kunt schitteren voor vrienden, familie en andere musicalliefhebbers. Laat zien wat je hebt geleerd en geniet van het applaus dat je verdient!

*Vanaf voldoende deelnemers organiseren we ook een workshop improtheater. 

*Stage gaat door vanaf 8 deelnemers per groep.

bottom of page