top of page

PAASVAKANTIE

2020

13-17 APRIL 2020 AFGELOPEN

DOCENT | Emma Velaers e.a.

Simba is een ondeugend leeuwtje dat opgroeit als prins. Hij woont samen met zijn vader, de koning en de andere dieren in het gebied rond Pride Rock. Oom Scar is altijd al jaloers geweest op zijn broer, de koning. Als Simba tot het eerste koningswelpje wordt gekroond is Scar ook jaloers op Simba. Scar gaat tot het uiterste om de koning te worden door een plan te smeden met de hyena’s en zo ook Simba weg te sturen. Simba krijgt op zijn tocht vele nieuwe vrienden, waaronder Timon en Pumbaa. Ze zijn net als hij uit de groep gegooid en samen leert hij wat echte vriendschap betekent.

INSCHRIJVEN
PODIUMKAMP
KONING DER LEEUWEN
13-17 april

DOCENTEN | Later te bepalen

Sandy en Danny ontmoeten elkaar op vakantie. Ze worden verliefd en aan het eind van de vakantie kunnen ze moeilijk afscheid nemen. Later verhuist Sandy naar de plek waar Danny woont en gaat vervolgens ook naar dezelfde school. Sandy kent Danny als een romantische en lieve jongen, maar op school staat hij bekend als een stoere vrouwenverslinder. Wanneer ze elkaar weer ontmoeten, botsen hun imago's.
Wanner je ‘musical’ zegt kan je niet om deze klassieker heen. Een week lang gaan we aan de slag met zang, dans en theater en boksen we tegen het einde van de week een heuse musical in mekaar.

MUSICALKAMP
GREASE
13-17 april
PAASVAKANTIE 2019
Zomervakantie WEEK 1

ZOMERVAKANTIE

2020

6-10 JULI AFGELOPEN

Welk bijzondere krachten zou jij wel willen hebben? Zou je graag kunnen vliegen? Of misschien wil je wel zo snel kunnen rennen als een luipaard? Of kunnen verdwijnen en verschijnen waar je maar wil? In deze week kan het allemaal! We spelen toneel, we zingen en we dansen, tot we aan het einde van de week een minivoorstelling hebben waar jij zelf je decor voor in elkaar geknutseld hebt!

PODIUMKAMP
ONGELOFELIJKE
SUPERHELDEN
6-10 juli

DOCENT | Marjolein Coene

INSCHRIJVEN

In een moeras in een niet bij naam genoemd land woont de oger Shrek. Hij is erg op zichzelf en jaagt iedereen die in de buurt van zijn huis komt weg. Op een dag besluit Heer Farquaad, de koning van het nabij het moeras gelegen koninkrijk, om alle sprookjesfiguren uit zijn rijk te verbannen… naar het moeras van Shrek! Shrek pikt dit niet en gaat, tegen zijn wil vergezeld door Donkey, naar Farquaad om verhaal te halen. Farquaad heeft ondertussen zijn zinnen gezet op de mooie prinses Fiona, die opgesloten zit in een toren bewaakt door een draak. Wanneer Shrek komt klagen, maakt Farquaad een deal met hem; hij zal Shrek zijn moeras teruggeven als Shrek prinses Fiona voor hem gaat halen.

Wil jij eens in de huid kruipen van een echte Oger? Prinses Fiona? Of voel je je eerder een Donkey? Dan ben je hier op de juiste plaats.

MUSICALKAMP
SHREK
6-10 juli

DOCENTEN | Jens Broes & Laure Ven

13-17 JULI AFGELOPEN

INSCHRIJVEN

Een zebra, een leeuw, een nijlpaard en een giraf. Ze wonen allemaal in de Zoo. Daar treden ze op voor de bezoekers.  Maar dat raken ze na een tijdje beu en ze willen ontsnappen om in het wild te leven. In dit kampje combineren we kinderyoga met zingen, acteren, dansen en knutselen.

I.s.m. Groepspraktijk De Parachute

PODIUMKAMP
ZINGEN & DANSEN IN MADAGASCAR
13-17 juli