top of page
 • Kunnen tickets omgeruild worden?
  Nee. Je kan wel altijd je ticket zelf doorverkopen.
 • Hoe blijf ik op de hoogte over komende audities voor de musicalproducties.
  Door je in te schrijven op de audities nieuwsbrief. Meestal moet je voor onze producties ouder zijn dan 16 jaar. Wanneer we kinderrollen casten kom je ook dit te weten via de algemene nieuwsbrief.
 • Kan iedereen die wil meespelen in een musicalproductie?
  Voor de producties van Mithe moet je in eerste instantie slagen voor een auditie. Ben je geslaagd, dan kan je meespelen. Moet je bakken ervaring hebben voor je kan meedoen aan een auditie? Nee hoor! Wat verwachten we wel: - Een basistalent voor zang, spel en dans dat je verder kan en wil ontwikkelen. - De inzet voor én achter de schermen voor de volledige werking van Mithe. Hoe word je lid van deze prachtige community? 1. Worden er open audities uitgeschreven voor jouw profiel? Schrijf je dan als de bliksem in (je blijft op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief). 2. Voorbereiding voor een auditie is heel belangrijk. Tips en tricks vind je hier. 3. Geslaagd? Hoera! Draag dan minstens 1 seizoen lang je steentje bij aan onze community. Niet alleen in de spotlights (door je goed voor te bereiden op repetities en je artistieke vaardigheden bij te schaven) maar ook achter de schermen door mee te helpen aan musical-s-cool events, sponsorwerving, decorbouw, ... . 4. Was iedereen tevreden dit jaar? Zowel jij als de organisatoren? Dan kan je verder groeien door je in te schrijven voor onze interne audities. Hier doen we een eerste rolverdeling zodat leden van onze productieploeg als eerste de kans krijgen om te groeien in musical.
 • Kan ik achter de schermen meehelpen met een productie?
  Ja heel graag! Stuur een mailtje naar info@mithe.be en vertel ons waar je zin in zou hebben.
 • Heb ik een ticket nodig om naar een voorstelling te komen?
  Wil je naar één van de voorstellingen van het musicalfestival, een café chantant of een voorstelling van de productieploeg komen kijken, dan heb je een ticket nodig, ongeacht je leeftijd. Voor sommige voorstellingen wordt er gewerkt met prijscategorieën. Voor de open lessen van de kleuters en kids 1 nodigen we enkel naaste familie en vrienden uit.
 • In welke taal wordend de producties gespeeld?
  Onze musicalproducties worden in het Nederlands uitgevoerd.

PAASVAKANTIE

2020

13-17 APRIL 2020 AFGELOPEN

DOCENT | Emma Velaers e.a.

Simba is een ondeugend leeuwtje dat opgroeit als prins. Hij woont samen met zijn vader, de koning en de andere dieren in het gebied rond Pride Rock. Oom Scar is altijd al jaloers geweest op zijn broer, de koning. Als Simba tot het eerste koningswelpje wordt gekroond is Scar ook jaloers op Simba. Scar gaat tot het uiterste om de koning te worden door een plan te smeden met de hyena’s en zo ook Simba weg te sturen. Simba krijgt op zijn tocht vele nieuwe vrienden, waaronder Timon en Pumbaa. Ze zijn net als hij uit de groep gegooid en samen leert hij wat echte vriendschap betekent.

INSCHRIJVEN
PODIUMKAMP
KONING DER LEEUWEN
13-17 april

DOCENTEN | Later te bepalen

Sandy en Danny ontmoeten elkaar op vakantie. Ze worden verliefd en aan het eind van de vakantie kunnen ze moeilijk afscheid nemen. Later verhuist Sandy naar de plek waar Danny woont en gaat vervolgens ook naar dezelfde school. Sandy kent Danny als een romantische en lieve jongen, maar op school staat hij bekend als een stoere vrouwenverslinder. Wanneer ze elkaar weer ontmoeten, botsen hun imago's.
Wanner je ‘musical’ zegt kan je niet om deze klassieker heen. Een week lang gaan we aan de slag met zang, dans en theater en boksen we tegen het einde van de week een heuse musical in mekaar.

MUSICALKAMP
GREASE
13-17 april
PAASVAKANTIE 2019
Zomervakantie WEEK 1

ZOMERVAKANTIE

2020

6-10 JULI AFGELOPEN

Welk bijzondere krachten zou jij wel willen hebben? Zou je graag kunnen vliegen? Of misschien wil je wel zo snel kunnen rennen als een luipaard? Of kunnen verdwijnen en verschijnen waar je maar wil? In deze week kan het allemaal! We spelen toneel, we zingen en we dansen, tot we aan het einde van de week een minivoorstelling hebben waar jij zelf je decor voor in elkaar geknutseld hebt!

PODIUMKAMP
ONGELOFELIJKE
SUPERHELDEN
6-10 juli

DOCENT | Marjolein Coene

INSCHRIJVEN

In een moeras in een niet bij naam genoemd land woont de oger Shrek. Hij is erg op zichzelf en jaagt iedereen die in de buurt van zijn huis komt weg. Op een dag besluit Heer Farquaad, de koning van het nabij het moeras gelegen koninkrijk, om alle sprookjesfiguren uit zijn rijk te verbannen… naar het moeras van Shrek! Shrek pikt dit niet en gaat, tegen zijn wil vergezeld door Donkey, naar Farquaad om verhaal te halen. Farquaad heeft ondertussen zijn zinnen gezet op de mooie prinses Fiona, die opgesloten zit in een toren bewaakt door een draak. Wanneer Shrek komt klagen, maakt Farquaad een deal met hem; hij zal Shrek zijn moeras teruggeven als Shrek prinses Fiona voor hem gaat halen.

Wil jij eens in de huid kruipen van een echte Oger? Prinses Fiona? Of voel je je eerder een Donkey? Dan ben je hier op de juiste plaats.

MUSICALKAMP
SHREK
6-10 juli

DOCENTEN | Jens Broes & Laure Ven

13-17 JULI AFGELOPEN

INSCHRIJVEN

Een zebra, een leeuw, een nijlpaard en een giraf. Ze wonen allemaal in de Zoo. Daar treden ze op voor de bezoekers.  Maar dat raken ze na een tijdje beu en ze willen ontsnappen om in het wild te leven. In dit kampje combineren we kinderyoga met zingen, acteren, dansen en knutselen.

I.s.m. Groepspraktijk De Parachute

PODIUMKAMP
ZINGEN & DANSEN IN MADAGASCAR
13-17 juli
Schermafdruk 2017-12-12 14.44.17.png
Schermafdruk 2017-12-12 14.44.17.png

ism. De Parachute

DOCENTEN | Emma Velaers & Sofie Van Tichelen

INSCHRIJVEN

Een musical: liedjes, scènes, choreografieên,... Maar ook kostuums, decor, een goeie verhaallijn,... . Met de hulp van onze docenten schrijven we deze week onze eigen musical! Met bestaande liedjes die we naar onze hand zetten, met scènes die we zelf schrijven, werken we naar een korte voorstelling aan het einde van de week. Spel- en maakplezier verzekerd! Dit is een thema dat jaarlijks terugkomt binnen Mithe. Waarom? We kunnen lekker elk jaar met ander materiaal werken en iets helemaal nieuw maken. Volgde je dit kamp dus al ooit, maar was het zo leuk dat je het nog eens wil doen? Niet erg, de inhoud is sowieso anders!

MUSICALKAMP
MAAK JE EIGEN MUSICAL
13-17 juli

DOCENTEN | Jens Broes & Lize Verhille

17-21 AUGUSTUS AFGELOPEN

Speelgoedpoppen komen tot leven wanneer er geen mensen in de buurt zijn. Maar als dat speelgoed tot leven komt, kan dat dan ook praten? Heeft dat speelgoed ook dingen die het leuk vindt? En wat vindt dat speelgoed van zijn baasje? 

Zou jij je wel eens willen inleen in de wereld van jouw pop, of auto, of dinosaurus? Dan kan je deze week komen zingen, acteren, dansen en knutselen. Op naar die minivoorstelling!

PODIUMKAMP
SPEELGOED
VERHAALTJES
17-21 augustus

DOCENTEN | Later te bepalen

INSCHRIJVEN

Vloggen is een soort filmdagboek op internet. Iedere dag of week post een vlogger iets op zijn of haar Youtube-kanaal. Als je over een speciaal talent beschikt zoals zingen, dansen of acteren, of nog beter: alledrie te samen, dan maak je samen met je vrienden op een week tijd een leuke ‘Musical Vlog’. 

Samen met de docent gaan we op zoek naar leuke liedjes, leuke scenes en choreografieën. Je leert ook wat de gevaren van onze social media zijn en wat je zeker wel en niet moet posten. Laat je vrienden en vriendinnen zien waar jij zoal mee bezig bent tijdens de vakantie en wie weet word jij de volgende wereldberoemde vlogger met je eigen kanaal!

MUSICALKAMP
BE A MUSICAL
VLOGST  R
17-21 augustus

DOCENTEN | Laure Ven & Jozefien Grossen

24-28 AUGUSTUS AFGELOPEN

INSCHRIJVEN

Als Alice op een bloedhete zomerdag opeens een Wit Konijn langs ziet rennen, is dat het begin van een wonderlijk avontuur. Ze achtervolgt het konijn en komt terecht in een bijzondere droomwereld, waar niets meer normaal is. Alice ontmoet wonderlijke figuren, zoals de Grapkat, de Hoedenmaker, de Rups en natuurlijk de Koningin... Haar leven is nog nooit zó bijzonder geweest. We spelen toneel, we zingen en we dansen, tot we aan het einde van de week een minivoorstelling hebben waar jij zelf je decor voor in elkaar geknutseld hebt!

PODIUMKAMP
ALICE
24-28 augustus

DOCENTEN | Lize Verhille

INSCHRIJVEN

Je schrijft je in om auditie te doen voor een heuse musicalschool. De auditiedag breekt aan… Wat zijn ze allemaal goed zeg! Vol spanning wacht je op de uitslag. En jawel hoor, je bent geslaagd! Je volgt lessen in zang, dans en acteren en je wil de beste zijn, maar je wil ook goeie vrienden maken. Wat kan er allemaal gebeuren in zo’n schooljaar? Samen met de docent en de groep ga je aan de slag en maak je aan het einde van de week een heuse musical rond dit thema.

MUSICALKAMP
SCHOOL OF MUSICAL
24-28 augustus
VOLZET

DOCENTEN | Jozefien Grossen & Laure Ven

Info

PODIUM

KAMPEN

Kleuters

4-6 jaar

(schooljaar '19-'20: 2e & 3e kleuterklas)

 

10:00 -12:30 & 13:00 -16:00 

(opvang mogelijk vanaf 9:00 /opvang tss. 16-17:00: €5/dag)

Comenius | Tiensevest 60 | Leuven

 

€155 (hele dagen) €105 (Enkel voormiddagen)

VERZEKERING €6 

(Deze verzekering is verplicht en éénmalig te betalen per schooljaar)

MUSICAL

KAMPEN

KIDS

7-12 jaar

(schooljaar '19-'20: 1e - 6e leerjaar)

 

10:00 -17:00

(opvang mogelijk vanaf 9:00)

 

Comenius | Tiensevest 60 | Leuven

 

€175

 

VERZEKERING €6 

(Deze verzekering is verplicht en éénmalig te betalen per schooljaar)

Zomervakantie WEEK 2
Zomervakantie Week 7
Zomervakantie Week 8
bottom of page