Première Leuvense RENT: Het slotapplaus

Na hun bijzonder geslaagde versie van I Love You, You're Perfect, Now Change, kiest Musicalcompagnie Mithe deze keer voor een echte uitdaging met de Amerikaanse rockmusical RENT. Een keuze met lef aangezien de musical van Jonathan Larson niet bepaald eenvoudig is. Maar het gezelschap laat wederom zien tot welk niveau je niet-professionele musicalproducties kan tillen. Met beperkte middelen, maar met een overvloed aan creativiteit weten regisseurs Kristel Lamerichs en Erik Luyten een overtuigende en originele 'Rent' op het podium van het Reynaerttheater te brengen. Het publiek kan de weg naar het kleine Leuvense theater ook gemakkelijk vinden. Enkel voor de voorstelling op zondag 30 mei om 14h00 zijn er nog enkele tickets te verkrijgen. Deze kan je bestellen via www.mithe.be. In deze fotogalerij kan je zien hoe het aanwezige publiek de cast trakteerde op een staande ovatie na afloop van de premièrevoorstelling.

Tags:

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Musicalcompagnie Mithe vzw

Adres lessen/repetities/workshops/kampen: Comeniusgebouw (tweede verdieping) - Tiensevest 60 - 3000 Leuven

Maatschappelijke zetel: Eénmeilaan 7 - 3010 Kessel-lo

Ondernemingsnummer: 816.872.830

Rekeningnummer Mithe: BE27 7390 1025 0473

Rekeningnummer Musical-s-cool: BE49 7390 1025 9971
info@mithe.be

Privacy Disclaimer