top of page

Première Leuvense RENT: Het slotapplaus

Na hun bijzonder geslaagde versie van I Love You, You're Perfect, Now Change, kiest Musicalcompagnie Mithe deze keer voor een echte uitdaging met de Amerikaanse rockmusical RENT. Een keuze met lef aangezien de musical van Jonathan Larson niet bepaald eenvoudig is. Maar het gezelschap laat wederom zien tot welk niveau je niet-professionele musicalproducties kan tillen. Met beperkte middelen, maar met een overvloed aan creativiteit weten regisseurs Kristel Lamerichs en Erik Luyten een overtuigende en originele 'Rent' op het podium van het Reynaerttheater te brengen. Het publiek kan de weg naar het kleine Leuvense theater ook gemakkelijk vinden. Enkel voor de voorstelling op zondag 30 mei om 14h00 zijn er nog enkele tickets te verkrijgen. Deze kan je bestellen via www.mithe.be. In deze fotogalerij kan je zien hoe het aanwezige publiek de cast trakteerde op een staande ovatie na afloop van de premièrevoorstelling.

Tags:

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page