top of page

Première 'Company' door Mithe: Het slotapplaus

Na de bijzonder geslaagde producties van 'I Love You, You're Perfect, Now Change' (nominatie Vlaamse Musicalprijzen) en 'Rent' (winnaar Euripedesprijs) tijdens hun eerste seizoen, scoort de Leuvense musicalvereniging Mithe nu de hattrick met hun nieuwste voorstelling 'Company'. Mithe laat opnieuw zien wat je als amateurgezelschap kunt bereiken wanneer je werkt zeer sterk materiaal, een creatieve visie hebt en je de cast op goede een manier begeleidt. Want een Sondheim-musical als 'Company' is niet meteen kiezen voor de gemakkelijkste weg... Het publiek reageerde enthousiast tijdens het slotapplaus en dat leverde alleen maar stralende gezichten op bij de cast. Enkele beelden van dit slotapplaus kan je vinden in deze reportage.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page