top of page

Leuvense RENT vanavond in première

De tweede productie van de nieuwe musicalcompagnie Mithe gaat vanavond in première. Na hun bijzonder geslaagde versie van I Love You, You're Perfect, Now Change, brengen ze vanaf vandaag RENT in het Reynaerttheater in Leuven. De Amerikaanse rockmusical, gecreëerd door Jonathan Larson, is gebaseerd op de opera 'La Bohème' van Puccini. De voorstelling gaat over een groep jonge artiesten en muzikanten die moeten zien te overleven in New York tijdens de AIDS-epidemie begin jaren '90. De ticketverkoop draait alleszins al bijzonder vlot. Nog voor de première zijn alle kaarten de deur uit waardoor er een extra voorstelling wordt gepland op 30 mei om 14h00. Voor tickets en meer info kan je terecht op www.mithe.be. De komende dagen brengen we uiteraard ook nog verslag uit van de eerste voorstelling.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page