top of page

Eerste Mitheproductie in première

Sinds dit seizoen is Vlaanderen een musicalgezelschap rijker: Musicalcompagnie Mithe. Mithe is ontstaan uit de musicalopleiding van dansschool Aike Raes, waar ze de afgelopen jaren al 'Jane Eyre', 'Merrily We Roll Along' en 'Little Women' maakten. Na afloop van de première van hun eerste productie, vrijdagavond in het Leuvense Reynaerttheater, kunnen we zeggen dat de vereniging hun start niet gemist heeft! Met 'I Love You, You're Perfect, Now Change' brengen ze een bijzonder vermakelijke voorstelling in een prima regie van Kristel Lamerichs en Erik Luyten. De musical gaat over liefde in al haar facetten. Op een grappige manier doorlopen we al de hoogte -en dieptepunten van daten en romantiek: het plezier van de eerste date, het huwelijk, baby's, minnaars,... en schoonouders. 'I Love You, You're Perfect, Now Change' is nog tot en met zaterdag 13 maart in het Reynaerttheater in Leuven te zien. Enkel voor de voorstelling op donderdag 11 maart (20h00) zijn er nog tickets. Deze zijn te bestellen via www.mithe.be. In deze fotoreportage tonen we enkele beelden van de première waarop meter Deborah De Ridder en peter Christophe Coenegrachts uiteraard niet konden ontbreken.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page