top of page

Little Shop Of Horrors van Musicalcompagnie Mithe in première

Gisterenavond ging met Little Shop of Horrors de eerste productie van Musicalcompagnie Mithe van dit seizoen in première. Het was hun eerste voorstelling als Vlaamse Musicalprijswinnaars, nadat ze in november 2011 in de prijzen vielen voor Company.

Ook nu weer kiest de Leuvense musicalvereniging voor hun succesvolle recept: een interessante titel, op een vlotte manier geregisseerd en met een getalenteerde cast. Nog te zien op 4, 9, 10, 11, 16, 17 en 18 februari (telkens om 20h00) in Reynaerttheater Malpertuus in Leuven.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page