top of page

Belgische première The Thing About Men in Leuven

Voor de tweede productie van hun seizoen, na ‘Once Upon A Mattress‘, wist de Leuvense Musicalcompagnie Mithe een heuse Belgische première te strikken. ‘The Thing About Men’, een musical van ‘I Love You, You’re Perfect, Now Change’-duo Jimmy Roberts en Joe DiPietro uit 2003, is dankzij het gezelschap voor het eerst in Vlaanderen te zien. Wij namen gisterenavond een kijkje bij de première.

Het Leuvense amateurgezelschap Mithe is van alle markten thuis. Naast bekende musicals als ‘Rent’ en ‘The Full Monty‘ is er bij hen ook plaats voor minder voor de hand liggende titels als ‘City of Angels‘ en nu ‘The Thing About Men’. Als musicalliefhebber kan je zo op een aantal onbekende pareltjes botsen die in het commerciële circuit nooit opgevoerd zullen worden. Hun laatste productie van het seizoen past prima binnen die laatste categorie. ‘The Thing About Men’ is een pretentieloze en snel geregisseerde romcom waarin de sterke prestaties van de cast de kleine minpunten van het script wegspelen.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page