top of page
title-logo-Charlie-and-the-Chocolate-Factory.png

AANMELDEN
AUDITIES

BELANGRIJKE DATA
 
Woensdag 29/5

Eerste auditieronde kinderen 6-16 jaar

namiddag en avond 

 

Zondag 2/6

Eerste auditieronde jongeren en volwassenen (16+) en mogelijkheid tot extra auditie kids 

Hele dag

Donderdag 27/6

2e auditieronde kinderen 6-16 jaar

16:00 - 21:00

 

Zaterdag 29/6

2e auditieronde Volwassenen + mogelijke combinaties kids/volwassen

Hele dag

 

Je zal niet de hele dag aanwezig moeten zijn, maar je moet je wel vrijhouden tot de planning gemaakt is. Die wordt een week voor de auditie doorgestuurd. 

Maandag 26/8 t.e.m. Donderdag 29/8

Als laatste stap doen we een workshopweek met de kids en jongeren tot 16 jaar + Donderdag 29/8 combinaties kids/volwassenen

Elke dag van17:00-21:00 

Was je auditie succesvol? Dan word je gecast in een rol en maak je deel uit van Charlie & The Chocolate Factory, proficiat!

Generale week

1-6 februari 2025

Voorstellingen

7, 8 en 9 februari 2025

Neem alvast een kijkje in de lijst met personages. Veel van onze personages worden 'genderneutraal' gecast. 

Tip: de 'speelleeftijd' is niet jouw echte leeftijd, dit is hoe oud het personage moet lijken op het podium.

 • Kunnen tickets omgeruild worden?
  Nee. Je kan wel altijd je ticket zelf doorverkopen.
 • Hoe blijf ik op de hoogte over komende audities voor de musicalproducties.
  Door je in te schrijven op de audities nieuwsbrief. Meestal moet je voor onze producties ouder zijn dan 16 jaar. Wanneer we kinderrollen casten kom je ook dit te weten via de algemene nieuwsbrief.
 • Kan iedereen die wil meespelen in een musicalproductie?
  Voor de producties van Mithe moet je in eerste instantie slagen voor een auditie. Ben je geslaagd, dan kan je meespelen. Moet je bakken ervaring hebben voor je kan meedoen aan een auditie? Nee hoor! Wat verwachten we wel: - Een basistalent voor zang, spel en dans dat je verder kan en wil ontwikkelen. - De inzet voor én achter de schermen voor de volledige werking van Mithe. Hoe word je lid van deze prachtige community? 1. Worden er open audities uitgeschreven voor jouw profiel? Schrijf je dan als de bliksem in (je blijft op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief). 2. Voorbereiding voor een auditie is heel belangrijk. Tips en tricks vind je hier. 3. Geslaagd? Hoera! Draag dan minstens 1 seizoen lang je steentje bij aan onze community. Niet alleen in de spotlights (door je goed voor te bereiden op repetities en je artistieke vaardigheden bij te schaven) maar ook achter de schermen door mee te helpen aan musical-s-cool events, sponsorwerving, decorbouw, ... . 4. Was iedereen tevreden dit jaar? Zowel jij als de organisatoren? Dan kan je verder groeien door je in te schrijven voor onze interne audities. Hier doen we een eerste rolverdeling zodat leden van onze productieploeg als eerste de kans krijgen om te groeien in musical.
 • Kan ik achter de schermen meehelpen met een productie?
  Ja heel graag! Stuur een mailtje naar info@mithe.be en vertel ons waar je zin in zou hebben.
 • Heb ik een ticket nodig om naar een voorstelling te komen?
  Wil je naar één van de voorstellingen van het musicalfestival, een café chantant of een voorstelling van de productieploeg komen kijken, dan heb je een ticket nodig, ongeacht je leeftijd. Voor sommige voorstellingen wordt er gewerkt met prijscategorieën. Voor de open lessen van de kleuters en kids 1 nodigen we enkel naaste familie en vrienden uit.
 • In welke taal wordend de producties gespeeld?
  Onze musicalproducties worden in het Nederlands uitgevoerd.
20200702_170752-Charlie_(Jake_Poolman)_and_the_Bucket_Family_in_Charlie_and_the_Chocolate_

AANMELDEN AUDITIE

Ik heb al ervaring in
Bestand uploaden

Bedankt voor de inzending! Check je mailbox voor meer info.

Dit formulier accepteert geen inzendingen meer.

AUDITIES
DATA & CASTING
ACHTER DE SCHERMEN

Onze 'Crew' is een heuse familie achter de schermen. Ze zijn meestal veel talrijker dan de acteurs en actrices! Er is altijd vanalles te doen en voor elk wat wils, van hair & make-up tot decor, van ticketbalie tot stage manager... Heb jij zin om  lid te worden van deze familie? Weinig tijd, veel tijd, ... voor elke helpende hand zijn wij je zeer dankbaar en vier je mee  met de euforie die een kaskraker als 'Charlie' teweeg brengt! Wil je even een kijkje laken voor je je besluit neemt? kom dan op  25/6/2024 naar het Comenius gebouw en ontmoet gelijkgestemde zielen!

MEEWERKEN
ACHTER DE
SCHERMEN

Bedankt voor de inzending! Check je mailbox voor meer info.

bottom of page