AUDITIES 2020-2021

Proficiat,

Je bent ingeschreven voor de audities van Musicalcompagnie Mithe voor seizoen 2020-2021.


 

Hoe doe je auditie? 

Via onderstaande link kan je het materiaal terugvinden.  

  • DRAMA   2 monologen (apart voor mannen en vrouwen). Uiteraard hoef je maar 1 monoloog in te studeren.

  • ZANG:  De zangstukken zijn gericht op 4 groepen: vrouwelijke jongeren (tot 25-30), mannelijke jongeren (tot 25-30), vrouwelijke volwassenen (vanaf 25-30) en mannelijke volwassenen (vanaf 25-30). LET OP: de leeftijdsindicatie is de SPEELLEEFTIJD. De leeftijd die jij dus realistisch kan neerzetten op een scene. Maak de meest logische keuze voor jou en studeer dat ensemblestuk zo goed mogelijk in.4 zangstukken.

  • DANS: Er volgt nog een danstutorial. Deze kan je ten laatste op 15 mei vinden via dezelfde link als de rest van het materiaal.

1. Maak een gsm-opname van de ingestudeerde stukken (spel, zang, dans) en stel jezelf ook even kort voor (heb je relevante ervaring, dan mag je die hier ook steeds vermelden). Zorg ervoor dat je goed zichtbaar en goed te verstaan bent. Film jezelf in LANDSCAPE (horizontaal) en zorg ervoor dat het toestel waarmee je de begeleidingstrack afspeelt waar je overheen zingt, achter je ligt. Zo horen we voornamelijk jouw stem en niet enkel de tape.

Indien je enkel auditie doet voor het dansensemble volstaat een opname van het monoloog en dansstuk. -16-jarigen kunnen zich enkel registreren voor het dansensemble in The Prom.

2. Stuur deze opnames als verborgen YouTube-link naar dit e-mailadres: auditiesmithe@gmail.com. Deadline voor de inzendingen is 5 juni, 23u59. Enkel opnames gemaakt met een gsm worden geaccepteerd.

3. Zijn we overtuigd van je potentieel? Dan word je uitgenodigd op de auditiedag 20 juni.

 

Geen idee hoe je een verborgen YouTube-link aanmaakt? Deze video legt het piekfijn voor je uit: https://www.youtube.com/watch?v=Ic5nzNh7L24&feature=youtu.be

 

Het auditiemateriaal komt uit The Prom (voorjaar 2021). Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je geen kans maakt op een plekje in Love Story (najaar 2020). Het zangmateriaal l is voorlopig ook nog in het Engels. Er wordt op dit moment aan een vertaling gewerkt, de opvoeringen zullen dus in het Nederlands zijn.

Het in te studeren materiaal vind je hier: https://drive.google.com/drive/folders/1r28P8WKT-a1XMSYz0IV3A5i7bAhwhUHd?usp=sharing

 

Indien de Overheid de maatregelen in aanloop naar de audities weer verscherpt, worden de ingeschreven deelnemers zo snel mogelijk op de hoogte gebracht van Corona-proof Plan B. Hou hiervoor zeker je mailbox in de gaten.

 

Veel succes met de voorbereiding en hopelijk zien we je op 20 juni!

 

Met vriendelijke groeten,

Musicalcompagnie Mithe

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Musicalcompagnie Mithe vzw

Adres lessen/repetities/workshops/kampen: Comeniusgebouw (tweede verdieping) - Tiensevest 60 - 3000 Leuven

Maatschappelijke zetel: Eénmeilaan 7 - 3010 Kessel-lo

Ondernemingsnummer: 816.872.830

Rekeningnummer Mithe: BE27 7390 1025 0473

Rekeningnummer Musical-s-cool: BE49 7390 1025 9971
info@mithe.be

Privacy Disclaimer