AUDITIES 2021-2022

Proficiat,

Je bent ingeschreven voor de audities van Musicalcompagnie Mithe!

Hoe doe je auditie? 

1. Studeer het gevraagde materiaal voor jouw rol in (zang, drama & dans). Let hierbij goed op de deadline: ten laatste 6/11/2021 om 23:59 kan je het materiaal insturen. Het in te studeren materiaal kan je hier terugvinden: 

2. Maak een gsm-opname van de ingestudeerde stukken (zang, monoloog & dans) en stel jezelf ook even kort voor (heb je relevante ervaring, dan mag je die hier ook steeds vermelden). 

Let op het volgende bij het maken van de filmpjes:

Zorg ervoor dat je goed zichtbaar en goed te verstaan bent en volledig in beeld.

- Film jezelf in LANDSCAPE (horizontaal) en zorg ervoor dat het toestel waarmee je de begeleidingstrack afspeelt waar je overheen zingt, achter je ligt. Zo horen we voornamelijk jouw stem en niet enkel de tape.

- Maak 4 aparte filmpjes (Voorstelling - Zang - Monoloog - Dans)

- Het is helemaal niet erg als je één onderdeel wat minder goed kan. Mithe zet in op de groei van haar spelers. Je hoeft dus nog niet klaar te zijn voor de voorstellingen, de jury moet alleen potentieel zien.

 

Auditietips nodig? Die vind je hier: 

3. Maak van elk filmpje een verborgen youtube link. Geen idee hoe je een verborgen YouTube-link aanmaakt? Deze video legt het piekfijn voor je uit: https://www.youtube.com/watch?v=Ic5nzNh7L24&feature=youtu.be

4. Kopieer de links en plak ze in het bijbehorende formulier op deze pagina. Enkel opnames gemaakt met een gsm worden geaccepteerd.

3. Doe dit liefst zo snel mogelijk na je aanmelding, dit ten laatste op 6/11/2021 om 23:59

 

Het auditiemateriaal komt uit The Prom (voorjaar 2021). Het zangmateriaal is voorlopig ook nog in het Engels. Er wordt op dit moment aan de vertaling gewerkt, de opvoeringen zullen dus in het Nederlands zijn.

Met vriendelijke groeten,

Musicalcompagnie Mithe

AUDITIEMATERIAAL
INDIENEN

Dien jouw auditiemateriaal in via dit formulier.
Deadline is 6/11/2021 om 23:59

Ik doe auditie voor